• Nagykereskedelem és kiskereskedem!
  • |
  • Tisztaenergia ügyfélszolgálat: +36-70-7-333-333
  • Nagykereskedelem és kiskereskedem!
  • |
  • Tisztaenergia ügyfélszolgálat: +36-70-7-333-333

Elállás a termék vásárlásától

Amennyiben a Vásárló a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy, fogyasztónak minősül és megilleti az elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 20. §-a értelmében a Webáruházban vásárolt termékek tekintetében.

A Webáruház a törvény által előírt 14 napot biztosít a vásárlástól való elállásra. A visszavásárlás feltétele, hogy a fogyasztó visszajuttatja a terméket sértetlen, hibátlan állapotban összes tartozékával és eredeti csomagolásával együtt, továbbá a vásárlást igazoló eredeti számlát a Legal Beauty Kft. (továbbiakban: Kereskedő) részére. További részleteket az ÁSZF-ben olvashat.

Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy az érintett termékeket minden esetben a készülék eredeti, gyári csomagolásában kell visszaküldeni. A Kereskedő a gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem tud felelősséget vállalni!

Elállási jog érvényesítéséhez itt elérhető űrlapot kitöltése szükséges.

Mikor nem él az elállási jog?

Amennyiben a termék sérült vagy hibás állapotban, nem az összes tartozékával, vagy nem az eredeti csomagolásban kerül visszaküldésre, akkor a Kereskedő az elállási kérelmet elutasíthatja, ekkor a termék árának visszatérítését megtagadhatja és a terméket utánvéttel a mindenkori legalacsonyabb díjú szállítási költség mellett visszajutattja a Vásárló részére.

Amennyiben a termék megrendelésekor ajándék is járt a termék mellé, úgy a megrendelt termékkel együtt az ajándékot is köteles a Vásárló visszaküldeni, ellenkező esetben az elállás megtagadható.

Hogyan és mikor kapható vissza a termék összege?

Az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a Vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve az eredeti kézbesítési költséget is.

A Kereskedő jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A visszatérítés banki átutalással fog történni, az Ügyfélszogálat az elállási nyilatkozat feldolgozása során emailben fogja elkérni az ehhez szükséges adatokat.

Hogyan kell a terméket visszajuttatni?

Fontos, hogy a terméket az eredeti, bontatlan postai csomagolásban kell visszajuttatni az alábbi címre:

  • Legal Beauty Kft.
  • 6800, Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 8.

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a visszaküldés költsége minden esetben a Vásárlót terheli, az esetlegesen utánvéttel feladott termékek átvételét a Kereskedő megtagadhatja és az elállási szándékot is elutasíthatja.